Social

#consultari ironie tensiuni #delegatie pnl cotroceni #calin popescu tariceanu

Intalnirea dintre Basescu si Tariceanu s-a lasat cu ironie, intepaturi si tensiune

Deja obisnuitele intepaturi dintre presedintele Traian Basescu si premierul Calin Popescu Tariceanu si-au loc la Palatul Cotroceni chiar si vineri.

Nu au inceput bine discutiile despre formarea majoritatii de guvernare, ca premierul, dupa ce a multumit de invitatie, a spus si ca spera sa nu fie una formala, asa cum a suspectat in urma unei declaratii a presedintelui. Presedintele a replicat sec ca era obligatoriu.

Mai mult, seful statului nu a adresat felicitari Partidului National Liberal, pentru succesul din alegerile din 30 noiembrie, asa cum a facut cu delegatia UDMR. Delegatia PNL a fost condusa de presedintele liberal Calin Popescu Tariceanu si a fost formata din Ludovic Orban, Teodor Melescanu , Mircea Ionescu Quintus , Crin Antonescu, Norica Nicolai, Victor Paul Dobre si Adrian Cioroianu .

Tariceanu a reiterat, la inceputul discutiei, concluziile sedintei conducerii liberale de joi seara, si anume conditia, pentru intrarea la guvernare, referitoare la respectarea programului de crestere economica prezentat de liberali. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea