Social

#insula #petrecere privata # insula exotoca # vacanta exotica # insula necker

Insula pe care o poti inchiria pentru o petrecere privata. Iata cat costa si unde e!

Vrei sa-ti aniversezi ziua sau sa sarbatoresti un eveniment in stil mare? Vrei sa ai un loc de petrecere doar al tau? Exista o solutie: inchiriaza o insula!

Nu este atat de dificil cum pare. De exemplu, Insula Necker din Arhipelagul Insulelor Virgine este de inchiriat. Se afla la este de Puerto Rico si are aproximativ 30 de hectare, adica spatiu suficient pentru tine si 28 de prieteni pe care ii vrei alaturi la petrecere. Dincolo de facilitatile oferite de proprietar - miliardarul Richard Bronson -, insula iti ofera un peisaj mirific: ape limpezi, turocoaz, recife de corali, plaje spectaculoase cu nisip fin. 

Pana acum, aici si-au facut vacanta vedete cunoscute precum Mariah Carey, Oprah, Jay-Z si Beyonce. O noapte costa 50.000 de euro si nu este posibil sa faci o inchiriere partiala, insula inchiriindu-se cu totul.

Inchirierea vine la pachet cu tratament SPA, posibilitatea de a juca golf, de a face scufundari de mare adancime si alte programe de entertainement. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea