Social

#nereguli trofeul calitatii #inspectori ascunda nereguli

Inspectorii fiscali au vrut sa ascunda neregulile din "Trofeul Calitatii"

Inspectorii fiscali au vrut sa ascunda neregulile sesizate de Garda Financiara in organizarea simpozionului "Trofeul Calitatii in Constructii", potrivit rechizitoriului DNA in cazul Adrian Nastase.

Inspectorii fiscali care au verificat firmele organizatoare ale "Trofeului Calitatii in Constructii" nu au facut referire la constatarile Garzii Financiare si nu au verificat aceste aspecte, ceea ce arata ca prin controalele de fond s-a dorit ascunderea situatiei reale, noteaza DNA in rechizitoriu , potrivit NewsIn.

"Consilierii din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, ce au efectuat inspectia fiscala nu au efectuat verificari cu privire la aceste aspecte (n.r-sesizarea Garzii Financiare), nu au procedat la efectuarea unui control incrucisat pentru verificarea documentelor si nu au solicitat alte date pentru stabilirea situatiei de fapt fiscale. Asta in conditiile in care informatiile oferite de contribuabil erau insuficiente pentru a stabili daca serviciile precizate in anexele la contracte au fost prestate conform graficului si au procedat la repunerea veniturilor la date anterioare doar in baza contractelor", se arata in rechizitoriul prin care Adrian Nastase a fost trimis in judecata in dosarul "Trofeul Calitatii in Constructii".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea