Social

#200 m #camelia potec #inot #jocurile olimpice.

Inot - Camelia Potec s-a calificat in finala probei de 200 m

Oricine poate castiga, dar putini o pot face dupa un dezastru . La nici 24 de ore dupa ce a dezamagit in proba de 400m liber, obtinand doar locul al saselea in finala de luni, a renascut din propria-i cenusa si a izbutit sa se califice in ultimul act la 200m liber.

Inotatoarea noastra a terminat cu timpul de 1:57.71 minute, al doilea al semifinalei in care a concurat. In finala acestei probe s-au calificat primii opt timpi ai semifinalelor, iar Camelia Potec a avut al saselea timp din clasamentul general.

Desi acest al saselea timp nu este unul chiar de laudat , suntem obligati sa credem si mai ales sa speram. Asta pentru ca sportiva noastra este campioana olimpica en-titre la aceasta proba, cucerind acel aur de vis, la Atena 2004, cu care si acum ne mandrim.

De precizat ca Potec va avea o adversara pe cinste in finala, in persoana italiencei Federica Pellegrini, castigatoarea semifinalei in care a participat inotatoarea noastra.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea