Social

Informatii dupa ureche

Basescu si mai multi ministri ai Cabinetului Tariceanu au semnalat ca serviciile furnizeaza de multe ori nefundamentate. Dezvaluirea a fost facuta chiar de seful MApN.

Serviciile de informatii dau informatii neprobate, a declarat ministrul Apararii Nationale, Teodor Atanasiu , miercuri seara, la emisiunea 6! Vine presa!, la B1 TV. Atanasiu a recunoscut ca in sedinta de luni a CSAT aceasta problema a fost discutata, fiind abordata chiar de catre presedintele Romaniei , Traian Basescu. In acord cu Basescu au fost si citiva ministri din cabinetul Tariceanu, care au confirmat ca au primit de la servicii informatii neprobate. Presedintele Romaniei a ridicat aceasta problema, dar si citiva dintre ministrii cabinetului au fost de acord ca primesc la aceasta ora informatii neprobate si unele dintre ele nu se verifica, a spus Teodor Atanasiu.

Precedentul Morar

Teodor Atanasiu, dupa Daniel Morar , seful DNA, este al doilea demnitar care recunoaste ca serviciile nu dau intotdeauna informatii probate. In toamna anului trecut, Daniel Morar s-a plins de informatiile furnizate de serviciile de informatii, spunind ca ,,sesizarile acestora, in cea mai mare parte, sint nefundamentate sau, altfel spus, nu ne sint de nici un folos. Ne spun povesti, a subliniat la acea data Morar, adaugind ca de multe ori ne dau informatii care au aparut deja in presa.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea