Social

#google maps # transport public #Google Maps Transit

Informatii despre transportul public, acum si pe Google Maps

Locuitorii oraselor Bucuresti, Ploiesti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Constanta si Craiova vor putea afla informatii despre transportul public, incepand de astazi, 11 septembrie, prin intermediul Google Maps Transit, accesand adresa maps.google.ro.

Noul serviciu arata toate rutele posibile pentru a ajunge la o anumita destinatie, dar si toate liniile de transport in comun recomandate, precum metrou, autobuze, tramvaie sau troleibuze, cat si informatii utile despre statii.

Acest serviciu este disponibil atat pe versiunea desktop a Google Maps, cat si pe Android si iOS.

Informatiile despre transportul public in aceste orase au fost adaugate pe Google Maps in urma unui parteneriat intre Google si companiile SimPlus si Concept Plus. Aceste este cel de-al doilea partenieriat al Romaniei cu serviciul Google Transit, dupa cel in martie 2012, cand Brasovul a devenit primul oras din Romania care a oferit astfel de informatii privind transportul in comun.

Sursa foto: incomod-media.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea