Social

#autism # animale terapie # tratament autism # iris grace

Induiosator! Prietenia uimitoare dintre o fetita cu autism si pisica ei

Iris Grace are doar 5 ani, insa copilaria ei nu este una obisnuita. Ea sufera de autism, iar povestea ei induiosatoare a facut de curand inconjurul lumii. 

O fetita satena cu o privire calda, care reuseste sa picteze la 5 ani ca un artist cu experienta. Totul pare normal, ba chiar poti spune ca micuta este un geniu. Asa este, doar ca, pe langa toate acestea, Iris Grace sufera de autism. Nici ea, nici parintii nu au lasat insa acest diagnostic cumplit sa le intunece vietile. Astfel ca Iris a devenit un model pentru parintii din intreaga lume care se confrunta cu aceeasi problema. Mai mult, in demersul ei de a deveni un copil cat se poate de normal, parintii i-au gasit un ajutor: o pisica minunata care parca stie care est misiunea ei si o asista mereu pe frumoasa pictorita. 

Thula are un an si este o pisica din rasa Maine Coon, o rasa cunoscuta pentru blandete si inteligenta. De asemenea, este supranumita cea mai mare pisica din lume, datorita dimensiunilor impresionante la care poate ajunge. Thula nu este un animal antrenat pentru terapie, ajungand intamplator in familia lui Iris. Insa cele doua s-au placut imediat, iar intre ele s-a legat o prietenie uimitoare. Iata cateva imagini, via Boredpanda.com, care atesta acest lucru: 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea