Social

#buget #pensii #majorari #sume

Indexarea pensiilor a fost amanata de Guvern

Ordonanta de urgenta care prevede indexarea pensiilor cu patru procente nu a fost aprobata in sedinta de ieri a Guvernului. Cabinetul Ponta a amanat aprobarea ordonantei deoarece sumele cu care pensiile vor fi majorate ar trebui sa fie cuprinse in bugetul pe 2013, care deocamdata nu a fost adoptat.

Potrivit premierului Victor Ponta, bugetul ar putea fi adoptat cel mai devreme pe 23 ianuarie. In aceste conditii, pensionarii ar putea primi pensiile marite in cursul lunii martie. Executivul va incerca sa caute solutii astfel incat in luna martie pensionarii sa primeasca atat majorarile pe ianuarie, cat si cele aferente lunii februarie.

In data de 14 ianuarie, Victor Ponta declarase ca in sedinta de ieri a Guvernului va fi aprobata ordonanta de urgenta prin care pensionarii vor primi pensii majorate din luna februarie, chiar daca bugetul pe acest an nu a fost adoptat.

Sursa foto: gov.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea