Social

Independentul Oprescu il sperie pe PSD-istul Mitrea

Declaratiile facute de Sorin Oprescu in ziarul Gandul de ieri ar putea schimba, din nou, candidatul social-democrat. Mitrea a declarat in discutiile pe care le-a avut marti si miercuri cu liderii partidului ca, daca Mircea Geoana si ceilalti lideri ai partidului nu il vor convinge pe Sorin Oprescu sa renunte la candidatura pentru Primaria Capitalei, atunci el se va retrage din cursa, au precizat sursele citate de Mediafax.

Potrivit acestora, Mitrea a inceput deja sa tatoneze cateva posibile sloganuri electorale, testandu-le prin intermediul unor focus-grupuri, insa nu s-a ajuns la o decizie finala.

Unul dintre sloganele testate a fost: „Mai mult pentru mai multi“.

De asemenea, Mitrea a comandat si un sondaj in Capitala, care, potrivit surselor citate, l-ar situa in intentiile de vot la o cota de 20%. Mitrea se teme ca posibila candidatura a lui Oprescu ar rupe din voturile potentiale ale PSD. Surse citate au mai aratat ca discutia cu privire la desemnarea candidatilor la primariile de sectoare nu au avansat, in conditiile in care doar Neculai Ontanu , la Sectorul 2, are acceptul total al conducerii partidului si al echipei de campanie.

Marian Vanghelie este, de asemenea, agreat pentru a candida la Primaria Sectorului 5 , insa acesta ar inclina mai degraba sa candideze pe lista de consilieri generali, pentru o posibila numire dupa alegeri ca viceprimar al Bucurestiului.

Propunerile pe care liderii PSD si echipa de campanie le-au facut unor membri ai conducerii centrale de a candida la primariile de sector nu au primit, deocamdata, raspunsuri pozitive.

Propunerile respective au fost facute pentru Titus Corlatean , pentru a candida la Primaria Sec­to­rului 1, pentru Ecaterina An­dronescu, pentru a candida la Primaria Sectorului 4 sau la Sec­torul 6, si pentru Victor Ponta.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea