Social

#recreere inviere iisus #recreere inviere # incredibil #preot mort #preot

Incredibil! Un preot a murit incercand sa recreeze Invierea lui Iisus

Un preot care a incercat sa recreeze Invierea lui Iisus a murit. Acesta le-a cerut credinciosilor sa-l ingroape, crezand cu tarie ca dupa trei zile va invia.

 

Este vorba despre James Sakara, pastorul bisericii Sion din Chadiza, Zambia. Preotul si-a congregatia alcatuita din clerici si laici ca ar putea invia precum Iisus.

Acesta le-a cerut sa-l ingroape si a convins trei membri ai bisericii sa asiste la "invierea" sa.

Inainte de a-si pune planul in aplicare, acesta a citat din Biblie si le-a explicat enoriasilor ca instructiunile lui Hristros catre apostolii sai "sa faceti acest lucru in amintirea Mea" se refera, de fapt, la Invierea Sa, nu doar la folosirea painii si a vinului la Sfanta Impartasanie, potrivit adevarul.ro. 

Cei trei enoriasi i-au legat mainile si l-au ingropat pe preot. Dupa trei zile s-au intors si l-au dezgropat. Preotul era fara suflare, prin urmare enoriasii au incercat, in zadar, sa-I faca alte cateva ritualuri sperand ca acestea il vor invia. In cele din urma au constatat ca incercarea preotului de a recrea Invierea lui Iiisus nu a fost eficienta. 

Unul dintre enoriasi s-a predat politiei, in timp ce ceilalti doi sunt cautati de fortele de ordine.

 Sursa foto: alephnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea