Social

#cat a dat un roman pe un pepene verde #pret pepene verde #pepene verde ianuarie #pepene verde

Incredibil! Cat a dat un roman pe un pepene verde, in plina iarna! Acestea sunt preturile actuale la pepeni, in Bucuresti

Unui barbat din Bucuresti i s-a facut pofta de pepene verde si s-a dus la magazin sa cumpere unul. Insa, preturile sunt ireale in aceasta perioada a anului. Prin urmare, a fost nevoit sa scoata o mica avere din buzunar pentru a-si satisface poftele. Este incredibil cat a dat un roman pe un pepene verde in luna ianuarie 2023.

 

Barbatul care a dorit sa manance pepene verde a mers intr-un supermarket Carrefour din Bucuresti, de unde a lecat acasa cu un pepene de toata frumusetea.

Preturile la pepeni sunt mari in aceasta perioada a anului, spre deosebire de cele practicate vara, in plin sezon al pepenilor. Vara, pietele si supermarketurile sunt invadate de pepeni, iar preturile sunt foarte mici. Oricine isi poate permite un pepene verde.

Acum insa, pepenii sunt adusi din afara tarii. Cei care se gasesc in aceasta perioada in supermarketuri sunt pepeni de import, din tarile calde, prin urmare preturile sunt mult mai mari.

Prin urmare, cand ti se face pofta de pepene verde in plina iarna, trebuie sa fii dispus sa scoti din buzunar o suma mai mare decat cea perceputa vara. Cu toate acestea, barbatul care a cumparat pepenele, nu se astepta la un tarif atat de mare.

Incredibil! Cat a dat un roman pe un pepene verde, in plina iarna

Pepenii care se gasesc in supermarketuri in aceasta perioada a anului sunt adusi din tarile calde. In special din America de Sud. Prin urmare, pretul unui pepene, in Carrefour, unde se gasesc pepeni adusi din Brazilia, este de 9,99 de lei pe kilogram.

Barbatul a ales un pepene de la raft si a fost sa-l cantareasca. Pretul afisat pe ecran l-a uimit. Acesta a fost nevoit sa dea 63,34 de lei, potrivit unei postari publicate pe Facebook de Asociatia pentru Protectia Consmatorilor.  Cu siguranta nu se astepta la acest tarif. Ce e drept, pepenele avea peste 6 kilograme.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea