Social

#artificii revelion # revelion 2014 # anul nou spectacol

Inconjurul lumii in cele mai spectaculoase focuri de artificii

Focurile de artificii reprezinta unul dintre cele mai asteptate momente din noaptea de Revelion si marcheaza inceputul unui an nou, mai bun si mai prosper. Ele se transforma anual intr-o competitie internationala, fiecare capitala sau oras important din lume incercand sa ofere cel mai spectaculos, mai grandios si mai impresionant show de lumini pe cer.

Focurile de artificii din Times Square, New York. Piata Times Square din New York se transforma intr-un loc magic in noaptea de Revelion, odata cu focurile de artificii care lumineaza cerul minute in sir. Acest foc de artificii este considerat an de an unul dintre cele mai spectaculoase din lume.

Focul de artificii din Sydney, Australia. In celalalt colt al lumii, la Sydney, in Australia, focurile de artificii ofera un spectacol impresionant si multi fotografi merg acolo doar pentru a surprinde grandoarea luminilor multicolore.



Focul de artificii din Berlin, Germania. Cand vine vorba despre focurile de artificii din noaptea de Revelion, nemtii au grija ca acestea sa fie cu adevarat impresionante.

Focul de artificii din Miami, Florida. In Miami este vara in toata regula de Revelion, dar acest lucru nu inseamna ca focurile de artificii nu sunt spectaculoase. Din contra, spectacolul pirotehnic este la inaltime an de an. 

Focurile de artificii din Mexico City. In Capitala Mexicului, spectacolul pirotehnic din noaptea de Anul Nou ii tine cu sufletul la gura pe turistii care petrec intrarea in Noul An pe strazile din centrul orasului.



Focurile de artificii din Rio de Janeiro, Brazilia. Cum in 2014 Brazilia va gazdui Cupa Mondiala la fotbal, era de asteptat ca autoritatile sa pregateasca un foc de artificii spectaculos in Rio de Janeiro cu ocazia intrarii in Noul An. 



Focurile de artificii din Groenlanda. In Groenlanda, focurle de artificii din noaptea de Revelion creeaza o atmosfera feerica si, pret de cateva minute, toata lumea uita de gerul de afara.



Focurile de artificii din Dubai. Unul dintre cele mai spectaculoase focuri de artificii din lume a avut loc in Dubai. Autoritatile au promis un spectacol in care sa fie aprinse nu mai putin de 400.000 de proiectile, din 400 de locuri diferite. Dubaiul vrea, astfel, sa intre in Cartea Recordurilor cu cel mai mare si mai grandios foc de artificii din noaptea de Revelion.



Surse foto: huffingtonpost.com, oddee.co, dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea