Social

# alergator stop crdiorespirator #semimaratonul bucuresti #incident

Incident la Semimaratonul Bucuresti. Un alergator a intrat in stop cardiorespirator

Bucharest RUNNING CLUB, organizatorul Semimaratonului Bucuresti, informeaza ca in cadrul evenimentului de astazi (nr. – editia de duminica, 8 mai), un alergator a intrat in stop cardiorespirator. Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov, care asigura asistenta medicala de urgenta, a intervenit pentru salvarea vietii acestuia. Pacientul a fost transportat la cel mai apropiat spital de urgenta din Capitala si supus investigatiilor de specialitate.

Bucharest RUNNING CLUB, cel mai mare organizator de evenimente de alergare stradala din Romania, a avut pregatit un plan de urgenta pentru siguranta medicala, care a fost urmat si in aceasta situatie nedorita. Planul a fost conceput si pus la punct de catre BRC impreuna cu Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta precum si cu alte entitati ale Ministerul Afacerilor Interne, respectiv Ministerul Sanatatii. Ramanem in contact strans cu apropiatii alergatorului, pentru a ne mentine informati asupra starii acestuia si a felului in care le putem acorda sprijinul nostru. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea