Social

# sistem franare #incident metrou #defectiune #metrou #metrorex

Incident la metrou! Circulatia paralizata intre Universitate si Piata Romana

Un incident a avut loc in aceasta dimineata la metrou. Pe langa faptul ca metrourile circula din ce in ce mai rar, astazi circulatia acestora a fost oprita complet incepand cu ora 9:05.

 

Incidentul s-a petrecut intre Universitate si Piata Romana. Un vagon al unui tren a avut probleme la sistemul de franare. Din fericire, toti calatorii au coborat din tren in siguranta. Acestia au fost anuntati ca trenul are probleme tehnice.

Martorii sustin ca s-a vazut o lumina puternica, apoi trenul s-a oprit. Reprezentantii ISU au ajuns rapid la fata locului. Acestia u declarat ca trenul ar fi avut probleme cu sistemul de franare.

”Metrorex informeaza ca astazi, 21.07.2022, la ora 9:05, un tren care se deplasa dinspre statia Universitate spre Statia Piata Romana a intampinat o problema tehnica, astfel mecanicul a decis debarcarea calatorilor in statia Universitate si retragerea trenului in depou pentru verificari si remediere. Calatorii au fost preluati de urmatorul tren sosit in statie.

Precizam ca in urma acestui eveniment nu a fost pusa in pericol in niciun moment siguranta calatorilor. 

Va prezentam scuze pentru disconfortul creat si va multumim pentru intelegere!”, anunta Metrorex.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea