Social

#mos craciun cu barba naturala #inchiriere Mos Craciun #mos craciun

Inchiriaza un Mos Craciun cu barba naturala si fa o bucurie copiilor

Nicio perioada din an nu este mai frumoasa decat perioada sarbatorilor de iarna. Cu totii asteptam cu nerabdare aceasta perioada, dar mai ales copiii fiindca stiu ca acum vine Mos Craciun, acel batranel simpatic, cu plete dalbe, cu barba alba, cu desaga plina de cadouri minunate.

 

Ajunul Craciunului, seara in care copiii mici si mari il asteapta pe Mosul, este poate seara cea mai fermecatoare din an. Cu totii uitam in aceste momente de greutatile apasatoare si ne lasam cuprinsi de magia creata de cel care, fascinat de poeziile minunat spuse de cei mici, mai scoate cate o surpriza frumoasa din sacul sau plin cu cadouri.

Cand te gandesti cum ard de nerabdare ca Mosul sa vina sa le ofere cadourile mult asteptate, iti doresti sa faci orice ca batranelul cel darnic sa-i surprinda pe cei mici.

Daca vrei sa-ti surprinzi copiii in seara de Ajun fara sa apelezi la vreun vecin sau vreun prieten, daca vrei sa surprinzi copiii la gradinita si la scoala si, de ce nu, si prietenii la petreceri corporate, iti recomandam sa te grabesti si sa iei legatura cu cei care te vor ajuta sa inchiriezi un Mos Craciun cu barba naturala.

Totul este posibil datorita Agentiei de Casting care este devotata gasirii omului potrivit pentru fiecare rol si a echipei de pe inchiriazamoscraciun.ro care are grija sa-i curate Mosului hainele, sa-i stearga ghetele, sa-i aranjeze barba si pletele dalbe pentru ca acesta sa arate perfect la intalnirea cu copiii cuminti si nerabdatori.

In plus, echipa se ocupa si de Spiridusii Mosului. Ajutoarele lui Mos care sunt de fapt si ajutoarele echipei, au grija ca Mosul sa nu se impiedice pe drum spre copii.

Uneori are multe scari de urcat cu sacul in spinare, iar batranelul mult iubit de copii oboseste pana ajunge la acestia. Din acest motiv, spiridusii ii tin sacul greu, fiind ajutoare de nedejde oriunde merge Mosul.

In seara de Ajun, Mosul are treaba multa. Asa ca, te sfatuim sa te grabesti. Lista lui se umple rapid si e pacat sa nu te treci si tu pe lista.

Inchiriaza un Mos Craciun cu barba naturala pentru copii si te vei convinge ca a fost cea mai buna decizie pe care o puteai lua pentru fericirea acestora in seara magica de Ajun.

Intrand pe site-ul amintit mai sus vei putea alege un Mos Craciun pentru serbare, pentru acasa sau pentru petreceri corporate. Decizia iti apartine. Totul depinde de locul unde vrei ca cei mici sa se intalneasca cu Mosul.

insa, indiferent de varianta pe care o vei alege, vei vedea ca intalnirea va fi una memorabila, fiindca cei care cred in Mos Craciun se vor asigura ca acesta va intra pe deplin in rol si va fi carismatic, vesel, fermecator, cucerindu-i pe cei mici cu adevarat.

Poate nu vei avea parte de un Craciun cu fulgi mari de nea, dar cu siguranta vei face cunostinta cu un Mos Craciun cu barba alba si zambet cald, care va veni acolo unde va fi chemat, fie la serbare, fie la petrecere, pentru copii, bunici, chiar si pentru tine, draga parinte.

Mai sunt atat de putine zile pana la Craciun incat, daca vrei sa inchiriezi un Mos Craciun cu barba naturala, trebuie sa te grabesti.

Dupa cu spuneam, lista Mosului se umple vazand cu ochii, de aceea trebuie sa iei cat mai repede o decizie. Trebuie sa inchiriezi un Mos Craciun de pe acum ca sa fii singur ca in luna decembrie vei face cunostinta cu el si spiridusii lui.

Va fi un moment de neuitat, crede-ne! stim ce spunem fiindca credem in puterile sale magice de-a face pe oricine sa zambeasca si sa se bucure de cadourile primite de la Super Eroul tuturor.

De indata ce vei lua legatura cu echipa inchiriazamoscraciun.ro, aceasta va sti ce are de facut pentru ca in orice zi din luna cadourilor, Mosul sa se intalneasca cu copiii mici si mari, care au fost cuminti si o scrisoare frumoasa acestuia i-au scris.

Daca nu ai inchiriat pana acum un Mos Craciun cu barba alba naturala, trebuie sa o faci. Va fi cea mai buna decizie pe care o poti lua pentru transformarea Ajunului Craciunului intr-o seara de basm.

Tuturor ne plac povestile! Recunoaste ca ai vrea sa faci parte dintr-una in care personajul principal sa fie cel mai iubit batranel de catre copii. Va fi o poveste plina de emotie care va ramane intiparita pentru totdeauna in mintea tuturor copiilor, mai mici sau mai mari.

Mos Craciun este la un clic distanta de tine, scrie-i si el va veni la tine oriunde vei dori!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea