Social

#vremea constanta #vremea eforie #vremea mamaia #vremea munte # vremea la mare #prognoza meteo #vremea

Inceput de saptamana racoros, mai ales la mare. Cand revine soarele

Dupa un weekend racoros, cu multa ploaie si vant, inceputul de saptamana este putin mai cald, dar inca racoros. Averse trecatoare mai pot sa apara pe zone restranse in sud si pe la munte. In unele zone se intalneste chiar si cu 10 grade, temperaturile fiind cuprinse intre 22 si 30 de grade Celsius.

In Dobrogea si in Baragan vantul imprastie norii, dar va avea intesificari destul de serioase. Ploile apar cu totul sporadic, iar temperaturile cresc chiar si cu zece grade. Mai cald va fi in Moldova sudica si in nordul Munteniei. Norii se imprastie, insa vantul ramane activ. In nordul Moldovei si in Bucovina, se asteapta o zi frumoasa, destul de placuta, cu temperaturi in jur de 25 de grade.

In Bucuresti, vreme devine ceva mai placuta. Vantul se inteteste si pe aici, norii apar temporar, dar sansele de ploaie scad cu fiecare ora si pe seara se insenineaza. Maxima ajunge pe la 26-27 de grade. 

Pe litoral, vremea va fi putin mai buna ca duminica, desi aici se mai aduna norii, iar prin statiunile sudice este posibil sa ploua. Si vantul poate deveni un factor de stres: temporar va atinge 60 km/h si va spulbera nisipul de pe plaja; probabil ca vor fi valuri destul de mari.

La multe va bate vantul, dar va fi mai cald decat ieri. De joi, temperaturile cresc foarte mult in toata tara si in Bucuresti si nu numai se anunta vreme caniculara. 

Mai multe detalii despre vreme gasesti pe vremea.acasa.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea