Social

#Targ de Turism Romexpo #oferte turism #targ de turism #vacante

Incepe Targul de Turism! Ce oferte au pregatit agentiile

Pentru pasionatii de turism cultural, turism de tratament, rural sau de business, dar si pentru cei care indragesc croazierele, destinatiile exotice si turismul de aventura, agentiile de voiaj au pregatit oferte pe care le vor prezenta in cadrul Targului de Turism al Romaniei, editia de toamna, care va avea loc intre 17 si 20 noiembrie! Deschiderea oficiala a Targului de Turism va avea loc joi, 17 noiembrie, in Pavilionul C3, incepand cu ora 11.00.

Vizitatorii au ocazia de a descoperi cele mai bune oferte pentru vacantele dedicate sarbatorilor de iarna, pachete turistice pentru pietele de Craciun din marile capitale europene, pachete pentru vacante la schi, oferte last minute ale marilor companii aeriene nationale si internationale pentru city-breakuri de final de an.

Editia de toamna a Targului de Turism aduce si oferte pentru vacanta de vara, pachete turistice pentru litoralul romanesc, grecesc sau bulgaresc pentru vara anului 2017, oferte pentru petrecerea Sarbatorilor Pascale departe de agitatia oraselor, dar si reduceri pentru destinatii exotice din ce in ce mai vizitate de romani precum Republica Dominicana, Maldive, Thailanda, Bali, Seychelles, Zanzibar, Canare sau Mallorca.

Potrivit unui comunicat de presa, citat de Capital.ro, peste 230 de agentii de turism si tour-operatorii din Romania, Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, India, Iordania, Israel, Italia, Macedonia, Marea Britanie, Palestina, Republica Dominicana si Ungaria stau la dispozitia vizitatorilor pentru a crea impreuna cu acestia vacante personalizate in functie de bugetul si preferintele fiecaruia.

Pentru aceasta perioada, IRI Travel propune o serie de oferte atractive la schi, in cele mai cunoscute statiuni din Austria, Italia, Franta si Serbia. IMOLA Tours, tour operator specializat pentru incoming in Ungaria, ofera in cadrul targului servicii turistice si de cazare, transport, croaziere pe Dunare, team buildinguri, turism wellness si medical.  Balvanyos Resort va participa la Targul de Turism cu noile oferte de pachete wellness si de balneo-fizioterapie, pachetele de Revelion si va oferi vizitatorilor posibilitatea de a achizitiona cadoul perfect: tichete cadou cu o valoare de 500 lei.

Agentia HTS TRAVEL are oferte pentru Grecia, realizate saptamanal in fiecare zi de vinery si pune la dispozitia turistilor o serie de circuite turistice, economice, interesante si deosebit de frumoase: Circuit combinat cu sejur in Grecia-Paralia Katerini-program cu 3 excursii bonus (Meteora / Olimp si Atena); Circuit in Atena – pachet ce include tururile oraselor: Salonic si Atena; Circuit Ohrid-incursiune in frumoasa Macedonie, include ca bonus turul orasului Skopje si, nu in ultimul rand, Circuit – Bella Italia in care turistii vor avea ocazia sa vada frumusetile Venetiei, Veronei si Padovei!

TAROM Tours va oferi pachete city break in marile orase europene la preturi promotionale pe durata targului. Iata cateva dintre oferte: pachete 2 nopti - Amsterdam, de la 255 euro/pers (hotel 4*), Barcelona, de la 295 euro/pers (hotel 3*), Londra - de la 295 euro/pers (hotel 4*), Madrid - de la 238 euro/pers (hotel 4*), Paris – de la 275 euro/pers (hotel 3*), Valencia - de la 220 euro/pers(hotel 4*), Viena – de la 199 euro/pers (hotel 3*).

De asemenea, CFR Calatori ofera la targ, pentru calatoriile spre munte, reduceri de 25% la Trenurile zapezii, in lunile ianuarie si februarie 2017.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea