Social

#reduceri Black Friday #black friday #reduceri #promotii black friday # oferte black friday

Incepe sarbatoarea reducerilor pentru impatimitii cumparaturilor

Black Friday, sarbatoare de origine americana, a ajuns in Romania in 2011. De atunci, atat romanii, cat si magazinele sunt tot mai pregatiti, de la an la an; primii cu nevoi si cu economii gata sa le satisfaca, iar ultimii cu oferte care mai de care mai ispititoare.

Cei mai constiinciosi dintre cumparatori se asigura ca, in momentul lansarii reducerilor, au deja conturile create pe site-urile pe care le vaneaza, cosurile virtuale sunt pline si doar un click ii mai desparte de mult ravnitul colet. Au aparut adevarate ghiduri in lumea internautilor, iar cei care vor sa se documenteze mai mult despre acest subiect, au la dispozitie resurse numeroase.

Mai jos ti-am pregatit o lista de magazine din domenii variate, capabila sa indeplineasca cele mai vaste preferinte ale cumparatorilor:

1. Daca locuinta ta este cea pe care iti concentrezi atentia sezonul acesta nu poti gasi o sursa mai buna de reduceri si oferte decat homeX.ro. Tu ce iti doresti anul asta? Niste lenjerii de pat noi, un corp de iluminat care sa schimbe complet atmosfera camerei tale sau obiecte de bucatarie cu care sa iti pui in practica toate fanteziile? Vestile bune de la homex se traduc in reduceri de pana la 70% la majoritatea produselor.

2. Comenzi.ro este unul dintre cei mai vechi jucatori ai comertului online pe piata din Romania. De la camere de supraveghere video, la accesorii auto, electronice si electrocasnice, cadouri si multe alte categorii de produse, cei 12 ani de experienta garanteaza seriozitatea magazinului comenzi.ro.

3. Iubitorii unui stil de viata sanatos, cei mereu aflati in cautarea produselor acologice sunt asteptati pe Bioportal.ro sa se delecteze cu oferte la produse care mai de care mai naturiste. De la borcane cu miere de manuka la unt de shea si alge marine bio, adeptii unui astfel de stil de viață vor fi mai mult decat incantati de ofertele de la sfarsit de noiembrie.

4. Depochic este prin definitie eleganta vestimentara pe care orice doamna si-o doreste in garderoba sa. Pentru cine ia in calcul achizitionarea unei tinute pentru Revelionul care bate la usa, oferta variata de rochii de seara împreuna cu reducerile care o completeaza nu au cum sa te lase rece. Tot la Depochic vei mai gasi oferte la jachete, cardigane, costume de baie, incaltaminte, colanti, iar lista poate continua.

5. Daca fanteziile legate de cumparaturi pot atinge cote extreme asta s-au traduce in “oferte pe un site de discounturi”. Suna la fel de frumos ca si cum ai spune “cea de-a treia zi de weekend”. Cam asta pregateste scotianul.ro de Black Friday cu reducerile lui de pana la 90%. Ca sa vorbim doar despre oferta turistica pe care o pune la dispozitie, aici poti sa gasesti sejurul perfect pentru tine si partenerul tau, circuitul in care sa pleci cu familia anul asta sau city break care sa te scoata din rutina zilnica.

6. Tot aceasta este perioada potrivita pentru a-ti achizitiona echipamentele de care ai nevoie pentru a face sport regulat pana la anu pe vremea asta; mai ales daca te lasi pe mana lui lui Sport Addict. Mai tii minte acel model de adidasi pentru sala pe care ti-i doreai atat de mult asta vara doar ca pretul te tinea departe? Se spune ca atunci cand iti doresti ceva suficient de mult, mai devreme sau mai tarziu, intr-o forma sau alta, ajunge la tine. Iti sugeram sa ii cauti si pe sportaddict.ro de Black Friday!

7. Si pentru ne-am propus ca lista sa satisfaca si nevoile masculine, Acvila vine cu cele mai bune oferte la avelope pentru toate automobilele. De la camioane, ATV-uri, autoturisme si chiar cauciucuri tractor, raiul anvelopelor este gazduit de acvila-romania.ro.

8. Noriel este unul din brandurile care nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar daca te temeai ca nu avem nimic in oferta pentru cei mici, te-ai inselat. Cand vine vorba de ei, parca oricate lucruri ai cumpara nu este suficient, dar pe langa jucariile si hainele pe care le-ai fi cumparat in mod obisnuit, de Black Friday poti sa mergi chiar mai departe. Daca te-ai gandit vreodata ca un scaun auto copii este o investitie potrivita, acum este momentul sa o faci.

9. Pentru a incheia lista recomandarilor intr-o nota fashion, tinem sa anuntam reducerile de 50% pe care Helen Boutique le-a pregatit la toate rochiile. Fie ca esti in cautarea unei rochie de seara, de zi sau o rochie nou de club este ceea ce te-ar face fericita, de pe helenboutique.ro nu ai cum sa iesi cu cosul gol.

10. Amalia.ro pune la bataie reduceri de pana 80% pentru produse cosmetice, produse pentru manichiura, machiaj sau epilat, dar aduce in plus o surpriza speciala pentru aceasta perioada. Un cadou oferit fiecarei cumparatoare care alege amalia.ro pentru placerile nevinovate de Black Friday,

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea