Social

#programul litoralul pentru toti #litoralul pentru toti

Incepe programul "Litoralul pentru toti"! Preturi mai ieftine de atat nu vei gasi pe litoral

In acest weekend demareaza programul “Litoralul pentru Toti”, care le ofera o sansa si celor mai putin avuti sa petreaca o vacanta pe malul Marii Negre.

 

Potrivit Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, 54 de hoteluri din toate statiunile participa la program si pun la dispozitia turistilor aproximativ 4.000 de locuri de cazare.

Romanii care merg in statiunile romanesti de la Marea Neagra pana pe 20 iunie se pot caza cu tarife reduse, platind de la 40 de lei de noapte prin programul „Litoralul pentru toti”, aflat la cea de-a 38-a editie si lansat de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR).

Tariful pentru o noapte de cazare incepe de la 40 de lei, cel mai ieftin pachet fara mic dejun poate fi achizitionat la un hotel de 3 stele din statiunea Neptun si costa 80 lei/noapte, pentru doua persoane. Si in Eforie Nord preturile sunt mici, acestea pornind de la 85 lei/noapte pentru 2 persoane, pachete de minim 4 nopti.

La polul opus, se afla statiunea Mamaia, unde la un hotel de 4 stele 2 persoane vor plati pentru un sejur de minim 5 nopti, care include cazare cu servicii de masa ultra all-inclusive, 520 lei/ noapte.

La fel ca in anii trecuti, sejururile pot fi achitate si cu vouchere de vacanta de catre cei care nu le-au consumat inca.  

Sursa foto: digi24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea