Social

#campionatul mondial de fotbal #campionatul mondial de fotbal 2014 #desemnarea campioanei

Incepe Campionatul Mondial de Fotbal! Ce calcule nebunesti se fac pentru desemnarea campioanei

Maine se va da startul Mondialului de Fotbal brazilian intr-o ceremonie desfasurata inainte de inceputul oficial al primului meci: Brazilia-Croatia. In cadrul Congresului FIFA de la Sao Paolo, fosta glorie a Frantei din anii '50, Just Fontaine, a primit, ieri, Gheata de Platina din mainile presedintelui FIFA, Joseph Blatter.

600 de persoane vor asigura showul pe stadionul Corinthians din Sao Paolo, incepand cu ora 21, ora Romaniei. Ceremonia va fi umbrita de absenta cantaretei Jennifer Lopez care trebuia sa interpreteze, in duet cu Pitbull, imnul oficial al competitiei, "We are one".

Editia XX a Campionatului Mondial de Fotbal agita deja spiritele la nivel inalt, mai multe calcule nebunesti fiind facute pentru desemnarea campioanei. Astfel, grupul de holding bancar Goldman Sachs a comandat o analiza statistica in care Brazilia joaca si castiga finala cu 3-1 impotriva Argentinei.

Englezii au apelat la Stephen Hawking pentru un calcul al sanselor echipei nationale. Conform acestuia, Anglia ar trebui sa joace in sistem 4-3-3, sa poarte tricouri rosii, sa evite arbitrii sud-americani, iar golurile vor fi inscrise de jucatori cu chelie sau cu barba.

Alte favorite sunt: Spania, Belgia, Argentina, Chile si Uruguay.

Sursa foto: vg247.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea