Social

Incepe anul scolar portocaliu

Majoritatea politicienilor de top ai guvernarii vor fi prezenti in careu, la deschiderea anului scolar.

Presedintele Traian Basescu va deschide oficial anul scolar la Colegiul Economic A.D. Xenopol din Capitala. Marko Bela va fi prezent in doua scoli, din Tg. Mures si din Deva. Tot in provincie va merge si ministrul Apararii , Teodor Atanasiu, care va asista la ceremonia Colegiului Militar Liceal Dimitrie Cantemir din Breaza. Din considerente de program incarcat, citiva ministri nu vor participa la nici o festivitate . In situatia respectiva se afla ministrul Integrarii, Anca Boagiu, ministrul delegat pentru Lucrari Publice, Laszlo Borbely, ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu , ministrul Economiei, Codrut Seres, dar si ministrul Agriculturii , Gheorghe Flutur.

In fata Ministerului Educatiei va avea loc astazi mitingul profesorilor din invatamintul preuniversitar. Ministrul Educatiei va rata insa mitingul, el participind la deschiderea unei scoli din judetul Timis.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea