Social

# loteria vizelor #inscrieri Loteria Vizelor

Incep inscrierile pentru Loteria Vizelor

Inscrierile pentru programul Loteria Vizelor 2015 se vor desfasura in perioada 1 octombrie-2 noiembrie. Castigatorii vor fi anuntati in martie 2014, potrivit unui comunicat transmis de Ambasada SUA.


Persoanele care vor sa intre in acest program se pot inscrie prin completarea formularului electronic E-DV de pe site-ul www.dvlottery.state.gov.

Reprezentantii Ambasadei SUA ii sfatuiesc pe participanti sa se inscrie din timp, pentru a se evita aglomerarea in ultima saptamana a termenului-limita.

De asemenea, Ambasada SUA anunta ca "nicio inregistrare nu va fi acceptata dupa ora 12.00 pm, ora de vara a Coastei de Est (GMT-4) a zilei de 2 noiembrie 2013".

Participarea la acest program este gratuita, iar candidatii trebuie sa indeplineasca atat conditia de a fi nascut intr-o tara care participa la program, cat si criteriul educational, adica sa aiba diploma de Bacalaureat sau sa fi lucrat, in ultimii cinci ani, cel putin doi ani intr-o meserie care se califica.

Sursa foto: finantistii.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea