Social

# bookland #conferinta #carti #liceeni

Incep cele mai practice conferinte pentru liceeni

Din 10 martie 2014 Conferintele practice BookLand Evolution incep sa aduca in fata liceenilor din intreaga tara personalitati marcante. Cei 360 speakeri, care vor fi prezenti pe durata celor 120 zile de Conferinte din 23 orase (10 martie - 15 iunie & 22 septembrie - 14 decembrie), vor impartasi tinerilor propriile povesti de succes si le vor raspunde la intrebari. Initiativa are ca scop dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor, prin solutii practice si experiente reale de viata, urmare a implicarii invitatilor de exceptie, capabili sa inspire si sa motiveze.

BookLand Evolution se lanseaza la Biblioteca Nationala din Bucuresti, aducand pe scena cate trei vorbitori in fiecare seara, de luni pana vineri (10-14 martie), in intervalul orar 18:00 – 21:00. Ziua de sambata va fi dedicata unei actiuni de voluntariat, prin care liceenii se vor putea implica in cauzele in care cred si isi vor dezvolta abilitatile, fiind rasplatiti cu diplome de participare.

Caravana Conferintelor BookLand Evolution se va deplasa apoi in alte 22 orase din tara, poposind in fiecare dintre ele cate o saptamana. Urmatorul oras din itinerariu este Ploiesti.

Participarea este gratuita! Astfel, peste 500.000 de tineri vor putea sa isi descopere vocatia, sa gaseasca solutii pentru viitorul profesional si sa isi largeasca orizontul multumita experientelor si ideilor impartasite de profesionisti consacrati, din domenii precum business, mass-media, cultura, entertainment, stiinte, sport sau non-profit. Printre personalitatile care au raspuns deja pozitiv invitatiei Bookland Evolution se numara: Andreea Raicu, Berti Barbera, Calin Goia, Catalin stefanescu, Cristian China-Birta (“Chinezu”), Cristina Cioran, Dan Chisu, Horatiu Malaele, Marius Ghenea, Melania Medeleanu, Mihai Traistariu, Mihaela Tatu, Rucsandra Hurezeanu, Simona Catrina, iar lista continua.

Lansarea BookLand Evolution prilejuieste inca o inaugurare, aceea a platformei online inPractica.ro, prin care tinerii au acces la programe de practica, internship, traineeship si part-time jobs in companii sau organizatii din Romania. Noua platforma vine in sprijinul tinerilor care doresc sa dobandeasca experienta profesionala, sa isi dezvolte abilitatile, sa acumuleze cunostinte si sa cunoasca mai bine mediul profesional de care sunt interesati in cariera. Ei sunt tinerii care isi vor gasi mult mai usor si mai repede jobul potrivit, capatand inca din liceu experienta lucrului in companii.

Evenimentul este organizat de Asociatia BookLand, care are misiunea de a oferi tinerilor oportunitati de educatie alternativa si acces la adevaratele valori de care au nevoie pentru dezvoltarea personala si profesionala.

Mai multe detalii pe book-land.ro/conferinte

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea