Social

#incendiu zona libera #giurgiu

Incendiul nestins de 40 de ore in Zona Libera Giurgiu

Incendiul izbucnit in urma cu peste 40 de ore la un depozit de textile din Zona Libera Giurgiu nu a fost inca lichidat, peste 30 de pompieri continuand actiunea de stingere a focului.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) "Vlasca" Giurgiu, Gabriela Geogescu, a declarat, pentru corespondentul NewsIn, ca s-a actionat incontinuu pentru stingerea focului, iar in sprijinul pompierilor din municipiul Giurgiu au venit marti si cei de la detasamentul din comuna Mihai Bravu .

"Lucram in continuare la stingerea incendiului de la depozitul de textile din Zona Libera. Au fost aduse si motostivuitoare pentru a inlatura scheletul cladirii. Ulterior, vom incerca sa facem culoare printre haine ca pompierii sa poata interveni din interior. Nu putem estima cat va mai dura, poate sa depaseasca si 48 de ore. Dupa stingerea focului, textilele vor fi luate la lopata si udate cu apa pentru a fi siguri ca nu mai exista pericol de incediu ", a declarat Gabriela Georgescu.

Luni seara, dupa aproape 24 de ore de la izbucnirea incendiului, peretii depozitului de textile din zona libera giurgiu au fost daramati cu ajutorul unui buldoexcavator, pentru a facilita interventia pompierilor.

Purtatorul de cuvant al ISU Giurgiu declara, luni, ca incediul din Zona Libera Giurgiu este cel mai lung in ceea ce priveste perioada de interventie, dar si cel mai dificil din ultimii cinci ani. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea