Social

#morti colectiv #club colectiv # incendiu colectiv #victime colectiv

Incendiul Colectiv: Inca o victima si-a pierdut viata! Numarul decedatilor a ajuns la 32

In aceasta dimineata s-a stins din viata inca o victima a tragediei din clubul Colectiv. Tanara in varsta de 28 de ani a murit la Spitalul "Sfantul Pantelimon". Aceasta fusese internata cu arsuri grave pe 50% din suprafata corpului.

 

Managerul Spitalului "Sfantul Pantelimon", Gheorghe Popescu, a declarat, pentru mediafax.ro, ca tanara care a decedat marti diminerata avea arsuri pe aproximativ 50 la suta din suprafata corpului.

Andreea Chiriac se afla printre cei cinci pacienti care dupa incendiul din Clubul Colectiv a fost dusa, in stare grava, la Spitalul "Sfantul Pantelimon".

 

"Cazul a fost foarte grav de la internare, pacientul nu a mai avut resurse pentru a se recupera. Familia nu doreste sa dam mai multe informatii. A avut arsuri de cai aeriene. Am resuscitat-o timp de doua ore. Ea una dintre persoanele internate in stare critica. In acest moment mai avem doi pacienti grav si doi in stare stabila.

Pacientii comunica cu psihologul, isi doresc acest lucru, dar si cu personalul medical. si noi suntem in stare de post-soc. Si noi am avea nevoie de consiliere psihologica. Nimeni nu va uita niciodata asa ceva. Desi suntem intr-un spital de urgenta, asa ceva nu am mai intalnit"
, au declarat doi dintre medicii care s-au ocupat de Andreea Chiriac, pentru Antena Stars.

 

Numarul persoanelor decedate in urma inendiului din Clubul Colectiv a ajuns astfel la 32. Alte aproximativ 130 de persoane sunt internate in mai multe spitale din Bucuresti, peste 50 fiind in stare critica sau grava.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea