Social

#incendiu dristor kebab #incendiu bucuresti #incendiu puternic #incendiu

Incendiu puternic la o shaormerie din Capitala! Doua persoane ranite si doau blocuri evacuate de urgenta

Un incendiu puternic a pornit la o shaormerie din Bucuresti, in noaptea de marti spre miercuri. Shaormeria de pe bd. Dimitrie Cantemir a fost cuprinsa de flacari uriase care s-au ridicat la cativa metri inaltime. Doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, iar blocul din apropiere a fost evacuat din cauza degajarilor mari de fum.

 

Incendiul a izbucnit putin dupa miezul noptii. Zeci de pompieri au intervenit de urgenta pentru a stinge flacarile uriase, cu care s-au luptat zeci de minute.

Dupa primele evaluari se pare ca incendiul a izbucnit din bucataria restaurantului. Politistii verifica insa circumstantele exacte in care s-a produs nenorocirea.

Din pacate, doua persoane, angajate ale restaurantului, au avut nevoie de ingrijiri medicale din cauza intoxicatiei cu fum.

Sute de locatari din blocul de langa restaurant au fost evacuati de pompieri din cauza degajarilor mari de fum, dar si a flacarilor violente care riscau sa se extinda.  

“Am intervenit in aceasta dimineata pentru stingerea unui incendiu, produs la un restaurant din bd. Dimitrie Cantemir. Flacarile s-au manifestat atat in interior, cat si la exterior, la nivelul acoperisului, pe o suprafata de peste 400 mp.

Au fost luate masuri rapide pentru localizarea incendiului si pentru evacuarea locatarilor din doua blocuri, care sunt invecinate acestui restaurant.

In urma evenimentului a rezultat ranirea a doua persoane (un barbat si o femeie), angajati ai restaurantului, din cauza expunerii la monoxid de carbon. Acestora li s-a acordat primul ajutor de catre echipajele SMURD si SABIF.”, se arata intr-un mesaje postat de ISU Bucuresti-Ilfov pe Facebook. ISU a facut publice cateva imagini cutremuratoare de la fata locului.

Surse foto: facebook.com/ISUBIF

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea