Social

Inca un suspect in cazul barbatului eviscerat

Fosta concubina a barbatului macelarit in Drumul Taberei a fost data in . In cercul suspectilor a mai fost inclus si un barbat.

Procurorii nu au vrut sa faca cunoscuta identitatea noului suspect.


AMICUL MORTAL

Anchetatorii au stabilit ca ucigasul - fie barbatul suspect, fie fosta sa prietena Cristina - a facut baie dupa ce l-a macelarit pe Cristian Radu si abia apoi a plecat din casa, inchizand " title=" "> usa cu cheia. Acest detaliu sugereaza ca ucigasul era un apropiat al victimei.

AL NIMANUI

Inmormantarea lui Cristian Radu a devenit o problema, intrucat barbatul nu are familie. Din aceasta cauza, trupul neinsufletit al lui Cristi se afla inca la Institutul de Medicina Legala ( ). El va fi scos de acolo si inmormantat, doar in momentul in care, fratele sau, Dorel Radu, care se afla in America, va trimite prin ambasada o procura prin care trebuie sa-si dea acordul ca fratele lui sa fie scos de la IML . Banii pentru inmormantare vor fi asigurati de liceul Gheorghe Asachi, unde Cristi a fost paznic in ultimii zece ani. Este vorba de 8. 500 .000 vechi, care includ ultimul salariu al lui Cristi si un ajutor de inmormantare.

CINE ESTE CRISTINA

Cristina este originara dintr-o localitate de pe langa Rosiorii de Vede (Teleorman). Ea a ispasit o condamnare pentru o talharie, dupa ce a furat ghiozdanul unui copil. Parintii Cristinei sunt profesori. Are doi copii, ambii in grija bunicilor, intrucat femeia este considerata instabila psihic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea