Social

# mae italia # romani disparuti italia # romani morti italia #cutremur italia

Inca un roman gasit mort intre ruinele din Italia. Numarul disparutilor: 14

Bilantul victimelor de nationalitate romana devine tot mai negru. Inca un roman a fost gasit mort astazi, numarul decedatilor in urma cutremurului din Italia din aceasta aptamana ajungand la 11. Alte 14 persoane sunt in continuare disparute, iar 6 raniti se afla in spital in peninsula.

Astazi, in zi de doliu national in Italia, trei persoane au fost identificate ca fiind victime de nationalitate romana. Italienii nu renunta la cautarea eventualilor supravietuitori, desi nu a mai fost gasita nicio persoana in viata de doua zile. 

”Trei persoane, care figurau iniţial ca fiind dispărute, au fost identificate şi sunt în viaţă. Doar una dintre aceste persoane este în prezent internată într-o unitate medicală, starea sa de sănătate fiind stabilă. Reprezentanţii Ambasadei României la Roma sunt în permanentă legătură cu unităţile medicale în care sunt internaţi în prezent 6 cetăţeni români răniţi în urma producerii seismului”, se arată într-un comunicat MAE remis MEDIAFAX.

Potrivit ministerului, corpurile neînsufleţite a cinci dintre românii decedaţi în seismul produs la 24 august vor fi repatriate luni, 29 august. Cele două transporturi funerare, ale căror costuri au fost suportate integral de Ministerul Afacerilor Externe din Fondul special de Urgenţă aflat la dispoziţia ministerului, vor pleca, în cursul zilei de luni, pe cale rutieră, către ţară.

Cutremurul de 6,2 grade pe scara Richter a lovit centrul Italiei facand peste 290 de victime. Alte 300 de persoane au fost ranite.

Foto: voceatransilvaniei.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea