Social

Inca un pas gresit pentru Unirea

Unirea Urziceni nu mai este echipa din toamna trecuta. In cele sapte meciuri jucate in acest retur, ialomitenii nu au reusit decat o singura victorie. Chiar daca Dan Petrescu se agita in continuare pe banca, elevii sai parca nu mai vor sa-i asculte indicatiile si joaca perioade lungi de timp fara nici un orizont.

Constantenii, in schimb, au venit hotarati sa recupereze din punctele pierdute acasa etapa trecuta, au neglijat aproape total atacul si s-au rezumat la o aparare ermetica. Singurele ocazii ceva mai clare de gol au fost consemnate in prima repriza, Ciprian Petre si Onofras de la gazde, respectiv Dinu Todoran de la oaspeti trecand pe rand pe langa deschiderea scorului.

In repriza a doua, atacurile ialomitenilor au inceput sa se stinga o data cu scurgerea timpului, astfel ca meciul s-a incheiat cu o remiza alba, echitabila totusi. Rezultat care l-a multumit pe tehnicianul oaspetilor, Ion Marin, care crede ca echipa sa are un program bun pana la sfarsitul campionatului si se va salva de la retrogradare in cazul in care nu se vor mai pierde puncte la Constanta.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea