Social

#afganistan #front #lupta #militar #roman #aliat

Inca un militar roman isi pierde viata pe frontul din Afganistan

Inca un militar roman isi pierde viata pe frontul din Afganistan . Capitanul Petre Tiberius, din Batalionul 1 Forte pentru Operatii Speciale "Vulturii" a fost ucis in aceasta dimineata in Afganistan, in timpul unei misiuni de interventie rapida impotriva insurgentilor.

Din declaratiile oficialilor romani fortele speciale romane au intervenit la aproximativ 80 de kilometri de Kabul pentru a-i ajuta pe militarii aliati, care fusesera atacati de insurgenti. In timpului schimbului de focuri unul dintre ofiterii romani a fost impuscat si a decedat in drum spre spital.

Capitanul Petre Tiberius este al zecelea militar roman care isi pierde viata pe frontul din Afganistan. Potrivit purtatorului de cuvant al Ministerului Apararii, ofiterul roman avea 33 ani, era casatorit si avea un copil.

Pe 26 februarie 2009 , un alt militar roman si-a pierdut viata in Afganistan, dupa ce masina cu care se afla in misiune de patrulare a trecut peste un dispozitiv exploziv improvizat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea