Social

#incendiu spital cavnic #incendiu spital psihiatrie #incendiu spital romania #incendiu spital # pacienti evacuati #incendiu

Inca un incendiu intr-un spital din Romania! Zeci de pacienti evacuati de urgenta

Un nou incendiu a izbucnit intr-un spital din Romania in aceasta dimineata. Incendiul a pronit la etajul 3 al Spitalului de Psihiatrie al orasului Cavnic.

71 de pacienti au fost evacuati de urgenta de catre pompierii sositi la fata locului.

La fata locului au intervenit 8 echipe de salvatori: 3 echipaje cu apa si spuma, un echipaj autoscara, un echipaj de prim ajutor EPA SMURD, o autospeciala pentru transport persoane si victime multiple si doua ambulante ale Serviciului de Ambulanta Judetean Maramures.

 "In total 71 de persoane au fost evacuate. Incaperile au fost aerisite, iar bolnavii urmeaza sa fie introdusi din nou in saloane", a declarat Cornel Babut, purtatorul de cuvant al ISU Maramures, potrivit stirileprotv.ro.

Din fericire niciunul dintre pacienti nu a fost ranit. Cu toate acestea, nu se stie inca motivul care a dus la declansarea incendiului.

 “Din primele informatii transmise Centrului Operativ pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Sanatatii, incendiul s-a manifestat intr-o baie de la etajul al treilea al cladirii si a fost lichidat. In urma incendiului, nu s-au inregistrat victime. In total, au fost evacuati 71 de pacienti. Dupa ventilarea spatiilor, pacientii au revenit in saloane”, a transmis Ministerul Sanatatii potrivit sursei citate.

Sursa foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea