Social

#spitalul municipal dej # dej # spital dej #incendiu spital #incendiu

Inca un incendiu intr-un spital din Romania! De unde a pornit

Inca un incendiu a izbucnit intr-un spital din Romania. Incendiul a avut loc in aceasta dimineata la spitalul Municipal Dej si ar fi pornit de la un panou electric care a luat foc. 

 

Alerta a fost data in jurul orei 7:50, cand in curtea spitalului a fost obervat fum. Fumul provenea din incinta unui post de transformare a energiei electrice. Potrivit primelor informatii se pare ca s-a aprins tabloul pentru sigurante electrice.

La fata locului au fost trimise doua autospeciale.

"Pompieri au gasit o masa din materiale plastice care ardea in incinta respectiva si cateva elemente ale tabloului de siguranta topite. Imediat s-a intrerupt alimentarea cu energie a punctului de transformare si s-a actionat cu stingatoare cu pulbere in interiorul incintei pentru stingerea flacarilor, iar concomitent s-au pregatit linii de furtun de la autospeciale, pentru a proteja vecinatatile punctului de transformare", sustin reprezentantii ISU Cluj, potrivit realitatea.net.

Din fericire nu au fost victime, iar incidentul nu a afectat functionarea spitalului si nu a fost necesara evacuarea personalului si a pacientilor. 

Sursa foto: libertatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea