Social

#cutremur puternic #cutremur romania #cutremur #previziuni sumbre

Inca un cutremur in Romania! Previziuni sumbre: urmeaza un seism de 8 grade pe scara Richter

Tot mai multe cutremure au loc zilnic, in intreaga lume. Previziunile expertilor sunt sumbre. Romania urmeaza sa fie lovita de un cutremur puternic de 8 grade pe scara Richter.

In Romania s-a produs un nou cutremur, in noaptea de luni spre marti, cu magnitudinea de 3,1 grade pe scara Richter.

Seismul a avut epicentrul in Vrancea, la o adancime de 133 de kilometri, dupa ce in urma cu doua zile, pamantul s-a cutremurat in aceeasi zona. Acesta este al 13-lea cutremur produs in Romania in luna aprilie, potrivit libertatea.ro.

Tot mai multe cutremure se produc in Romania si in restul lumii. Previziunile expertilor sunt insa sumbre. Parapsihologul Ioan Istrate a facut cateva previziuni in exclusivitate pentru teotrandafir.com in legatura cu pericolele care pandesc Romania.

Accesta a recunoscut ca vin vremuri grele si pentru Romania. "In Romania va fi ca in Nepal, va avea loc un cutremur puternic. Va avea undeva intre 8 si 8,3 grade si se va resimti inclusiv la Chisinau. Cutremurul se va produce in zona Vrancea, iar la Bucuresti se va simti ca un seism de 7,8-7,9 grade. Cutremurul va avea loc in perioada urmatoare, in perioada guvernului Ciolos", a declarat parapsihologul Ioan Istrate.

Nu este singurul fenomen natural care va lovi tara noastra, conform parapsihologului. Acesta a mai spus ca ne vom confrunta cu o seceta cumplita. "Seceta se va intinde din iunie pana in septembrie. Nu vom avea porumb. Recolta va fi dezastruoasa", a adaugat Ioan Istrate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea