Social

#investitii #parcaje subterane #sectorul 2 #obor #circului #barbu vacareascu #neculai ontanu

Inca trei parcaje subterane in sectorul 2

La propunerea primarului Neculai Ontanu , sectorul 2 ar putea avea inca trei parcaje subterane in zonele Circului, Obor si Barbu Vacarescu - Bd. Lacul Tei, amenajate cu bani de la municipalitate.

In cadrul unei intalniri avute cu edilul Capitalei, Sorin Oprescu, primarul sectorului 2, Neculai Ontanu i-a solicitat acestuia amenajarea unor spatii de garare in cateva dintre cele mai agglomerate puncte din sector, relateaza Romania Libera.

Alaturi de propunerea legata de parcajele subterane, Ontanu i-a prezentat lui Oprescu si alte proiecte de interes local, care trebuie sustinute de municipalitate. Astfel, se doreste urgentarea fazelor de proiectare pentru realizarea unui pasaj subteran sau suprateran la intersectia dintre Mihai Bravu si Iancului.

"In paralel, este necesara finalizarea licitatiei pentru executia lucrarilor de largire de la 2 la 4 benzi a sos. Pipera si realizarea pasajului suprateran peste sos. Barbu Vacarescu", a spus Ontanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea