Social

"In Turcia ma simt ca acasa"

Antrenorul echipei Galatasaray Istanbul , Gheorghe Hagi, a declarat, luni, la sosirea in Romania, ca in Turcia se simte ca acasa.

"Este o tara in care am jucat si nu ma simt strain. Imi doresc ca din sezonul viitor sa-l am pe Gabi Balint secund, dar este foarte greu de adus deoarece acum pregateste o echipa aproape promovata in prima divizie ", a spus Hagi la sosirea pe aeroportul Baneasa .

Fostul international roman a precizat ca finalul de sezon a fost bun pentru Galatasray. "Am terminat bine sezonul, dar este un an care trebuie uitat. Ultima impresie a fost buna si spectatorii au fost multumiti, lucru care este extrem de important. Sezonul viitor sarbatorim 100 de ani de la infiintarea clubului si dorim mai mult ca oricind sa cistigam titlul. Vom vedea daca la Galatasaray vor fi schimbari. Nimeni nu este sigur de locul lui. Singurul lucru cert este ca vom mai aduce jucatori straini ", a declarat Hagi.

Hagi a spus despre Mircea Lucescu ca a avut un retur nefast cu Besiktas Istanbul. "In acest sezon a avut un retur deosebit, mai greu de cistigat, dar nea Mircea este un invingator. Asta este viata de antrenor, cind te astepti mai putin lucrurile se intorc. Noi depindem de altii. Sint multi factori in jurul nostru, dar Lucescu are o cariera in spate care vorbeste pentru el. De cind am venit in Turcia sa antrenez pe Galatasaray m-am intilnit o singura data cu Lucescu si atunci nu am intrat in detalii fotbalistice", a spus tehnicianul roman.

Antrenorul lui Galatasaray a spus ca Dinamo Bucuresti a luat un avans considerabil in campionat. "Dinamo este marea favorita in acest moment si daca va juca tot asa va fi campioana", a spus Hagi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea