Social

#boala #microunde #alergii #mobile #electro-sensibilitate #retele Wi-Fi

Explozie a numarului de persoane alergice la microunde sau retele Wi Fi

Un cercetator canadian a aratat ca, in curand, o noua boala, care nu a fost studiata pana acum, ar putea ameninta lumea: electro-sensibilitatea. Conform specialistilor, aceasta boala afecteaza activitatea cardiaca si provoaca crize hipertensive sau sufocare.

Potrivit studiilor facute de Magda Havas, de la Trent University Peterborough, care cerceteaza efectele undelor electromagnetice asupra organismului de aproape 20 de ani, radiatiile telefonului mobil distrug celulele rosii din sange.

Totodata, cercetatorul Havas considera ca zonele urbane sunt cuprinse intr-o "ceata electrica", iar in urmatorii ani am putea asista la o "explozie" a numarului de persoane alergice la microunde, retele Wi-Fi sau la telefoane mobile.

"Apar dureri de cap, insomnii, probleme de memorie, de concentrare, depresie, anxietate, dar si dureri in anumite puncte ale corpului", spune Magda Havas.

Sursa foto: medlive.hotnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea