Social

#somn #odihna #romani somn #romani somnorosi

In ce regiune a tarii sunt cei mai somnorosi romani

Locuitorii din vestul tarii sunt cei mai somnorosi romani, dormind cel mai mare numar de ore pe zi, potrivit unui studiu al Institutului National de Statistica. Afla care sunt romanii care dorm cel mai putin si unde se incadreaza Bucurestiul!

Moldovenii sunt locuitorii tarii care dorm cel mai putin, in jur de 8.56 ore pe zi, fiind urmati indeaproape de cei din regiunea sudica, care nu depasesc, in medie, 9.02 ore. Cei din zona de Vest (Arad, Caras-Severin si Hunedoara) dorm cel mai mult, ajungand la o medie de 9.16 ore pe zi. Locuitorii Capitalei sunt situati undeva la mijlocul clasamentului, cu o medie de 9.05 ore dormite pe zi.

Potrivit studiului, romanii dorm cel mai mult in weekend sau in concediu, fata de restul zilelor. Salariatii acorda o atentie mai scazuta somnului si dorm mai putin (8:32) decat patronii (8.41 ore) sau pensionarii (9:35).

Sursa foto: Fotosimagenes.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea