Social

#showbiz #cristian boureanu #vedete intern #divort boureanu # divort vedete

In ce hal a ajuns Cristian Boureanu! Bautura, femeile si scandalurile ii vin de hac

Nopti pierdute prin cluburi, inconjurat de o multime de femei, mereu cu paharul de bautura in mana si cu samanta de scandal. Cam asa arata viata lui Cristian Boureanu, dupa divortul de Valentina Pelinel.

Potrivit cancan.ro, Cristian Boureanu a fost vazut foarte des in ultimele saptamani delectandu-se cu sampanie, iar printre cele mai recente ispravi al caruit protagonist a fost se numara scandalul la care a luat parte in urma cu cateva zile intr-un club de pe litoral.


Foto:cancan.ro

Aflat cu fratele sau si cu mai multe tinere, politicianul s-ar fi luat la harta cu un afacerist din Constanta, Sorin Giurgiucanu. Si-au aruncat cateva replici, iar politicianul a reusit sa ii rupa acestuia tricoul. Sorin Boureanu, fratele lui Cristi, a intervenit dandu-i un picior in cap constanteanului, sustin martorii din club, potrivit publicatiei citate. Pentru ca scandalul sa nu degenereze intr-o bataie in toata regula, patronul localului a decis sa ii scoata afara pe toti.


Foto:cancan.ro

Zilele trecute, Boureanu a mai avut un schimb de replici, de data aceasta cu Adi Tucu, fiul cel mare al lui Vasile Turcu. "Ba, tu te-ai inventat acum! Nu stii sa tii femeia langa tine! Au luat-o pe Valentina toti din oras!", a fost comentariul lui Adi care pare sa il fi lasat fara glas pe Cristian.

CITESTE SI: 5 actori celebri care nu au terminat liceul 

Ilinca Vandici, flit cu repetitie. De ce alunga vedeta toti barbatii din viata ei

Cine este cu adevarat Mr Pink?
Foto: badpolitics.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea