Social

#vize dubai # vize emirate # viza romania # vize ue

Se scot vizele! Iata unde romanii pot circula liber

Agentia de Presa a Emiratelor Arabe Unite a anuntat miercuri ca Emiratele Arabe Unite vor ridica obligativitatea vizei pentru Romania si alte 12 tari din Uniunea Europeana.

Incepand cu data de 22 martie, cetatenii din Polonia, Slovacia, Cehia, Slovenia, Ungaria, Lituania, Estonia, Letonia, Malta, Croatia, Cipru, Bulgaria si Romania nu vor mai avea nevoie de viza pentru a vizita destinatii precum Dubai sau Abu Dhabi.

Guvernul Emiratelor Arabe Unite a anuntat printr-un comunicat de presa ca deja a luat toate masurile pentru ca locuitorii celor 13 tari membre UE sa poata patrunde in Emirate fara viza, prin orice punct de frontiera.

Motivele pentru care Guvernul Emiratelor a luat aceasta hotarare, dupa cum au precizat insisi purtatorii de cuvant ai acestuia, sunt facilitarea conditiilor pentru turism bidirectional si consolidarea relatiilor de ordin politic si economic cu cele 13 tari beneficiare.

Foto: jinfotours.ro

Sinziana Patru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea