Social

In ce conditii demisioneaza Miron Mitrea din Parlament

Miron Mitrea a anuntat ca isi da demisia din Parlamentul Romaniei daca nu va primi un vot pozitiv, dupa ce ieri votul care trebuia sa decida daca procurorii pot incepe urmarirea penala in cazul lui Mitrea si Adrian Nastase a fost anulat din cauza lipsei de cvorum .

In aceste conditii, votul ramane pe toamna sau intr-o eventuala sesiune extraordinara . Invitat aseara la Realitatea TV la emisiunea "Realitatea te priveste", Miron Mitrea a declarat ca este nemultumit ca nu s-a luat o decizie, astfel ca se gandeste sa isi dea demisia pentru a fi cercetat.

"E clar ca o sa-mi dau demisia, ca n-am alta solutie (...) Nu o sa staang eu niciodata 300 si ceva de voturi. Vreau sa termin odata circul asta (...) Cum pot eu sa stau in continuare in balciul asta? Daca la primul vot nu obtin un vot pozitiv, eu sunt mancat", a declarat Miron Mitrea.

"Mie nu imi pica bine. Mie imi pica bine sa se rezolve astazi. Imi pare rau ca nu s-a intamplat. Ma mir ca nu s-a rezolvat, parea ca lucrurile sunt in regula, din punctul meu de vedere", a precizat Mitrea.

Camera Deputatilor a votat marti in cazurile lui Adrian Nastase si a lui Miron Mitrea. Votul a fost declarat nul intrucat deputatii nu au intrunit cvorumul, din 219 de voturi necesare nu au fost adunate decat 208.

Atat Adrian Nastase, cat si Miron Mitrea sunt acuzati de infractiuni de coruptie comise pe cand erau in Guvern. Nasase ca prim-ministru, iar Mitrea ca ministru al Transporturilor.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea