Social

In cazul "Bricheta" apel respins

Ieri, la sediul FRF s-a derulat a saptea repriza a derby-ului dintre Rapid si Steaua. Acest nou duel din cazul "Bricheta", disputat pe holurile Casei Fotbalului, s-a incheiat tot cu victoria Stelei, Comisia de Apel pastrand decizia Comisiei de Disciplina prin care giulestenii au pierdut derby-ul cu 3-0 la " masa verde ".

Intreruperea confruntarii de pe teren i-a gasit pe giulesteni in avantaj, pentru ca, dupa prima parte disputata pe holurile comisiilor FRF, Steaua sa fie declarata castigatoare cu 3-0 la "masa verde".

A urmat apelul rapidistilor, programat initial pentru judecare pe data de 3 aprilie, insa tot "visiniii" au cerut amanarea, pe care au obtinut-o, pentru a-si pregati apararea. Dupa stabilirea unui nou termen pe data de 8 aprilie, Comisia de Apel a decis sa pastreze hotararea data de Comisia de Disciplina.

Inainte sa analizeze apelul giulestenilor, membrii comisiei au respins cererea de recuzare a lui Doru Viorel Ursu, a lui Vladimir Hrituleac si a lui Alexandru Mihai Micu, formulata de avocatul Rapidului, Gheorghe Florea. "Noi i-am recuzat pe cei trei membri, dar comisia a considerat cererea noastra ca fiind nefondata", a precizat avocatul "visiniilor".

Desi sedinta era programata sa inceapa la ora 11, abia la ora 14.30 a inceput judecarea cazului. Dupa aproape doua ore de discutii, membrii comisiei s-au retras pentru deliberari, iar reprezentantii Rapidului, Gheorghe Florea si George Copos, au parasit sediul FRF. "De aceasta data am venit cu alte argumente. Comisia nu a luat in considerare reglementarile Conventiei Europene pentru combaterea violentei pe stadioane, acest argument fiind adus de noi. Oamenii din comisie cunosc legile si reglementarile si sunt convins ca vor da verdictul corect. Daca nu existau sanse, atunci nu mai faceam acest apel", a spus Gheorghe Florea.

Cu toate acestea, decizia nu a fost una pe placul rapidistilor, astfel ca giulestenii nu pot face altceva decat sa atace hotararea la Curtea de Arbitraj pentru Fotbal a FRF.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea