Social

#Petru Pintea #cersetor elvetia #barbatul cu capra #cersetor roman

Impresionant! Cum a ajuns un cersetor roman vedeta in tara bogatilor

Petru Pintea, cunoscut si drept "Barbatul cu Capra", a facut furori in Lausanne, Elvetia, unde a devenit si subiectul unui film documentar.

Barbatul obisnuia, in lipsa unui loc de munca stabil, sa distreze turistii si locuitorii din Lausanne cu marioneta sa, o capra specifica traditiilor romanesti de Craciun, pentru a-si castiga existenta si pentru a-si intretine familia din Romania.

Acum barbatul nu mai are voie sa stea zile intregi in bataia soarelui, intrucat medicii au descoperit ca sufera de o afectiune cardiaca.

In prezent, autorizatia lui pentru a face acest lucru a fost ridicata din cauza zgomotului, iar lipsa celor cativa euro l-au determinat sa se gandeasca la revenirea acasa. Petru Pintea se teme insa ca nu si-ar putea permite sa-si intretina familia daca va face asta, pentru ca este putin probabil sa obtina un loc de munca aici.

Petru Pintea a fost subiectul unui documentar realizat de jurnalistii elvetieni, astfel ca povestea lui emotionanta a ajuns cunoscuta de o tara intreaga.

Sursa foto: romaniatv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea