Social

#impozit #senat #proprietate

Impozitul pentru detinerea de mai multe locuinte, respins de Senat

Ordonanta de urgenta care prevede ca persoanele care detin in doua sau mai multe locuinte care nu sunt inchiriate vor fi impozitate suplimentar a fost in Senat.

Potrivit actului normativ, persoanele fizice care au in proprietate doua sau mai multe cladiri datoreaza impozit pe cladiri, majorat cu 65% pentru prima cladire in afara celei de domiciliu, cu 150% pentru a doua cladire, cu 300% pentru a treia cladire si urmatoarele in afara celei de la adresa de domiciliu.

Nici senatorii PDL nu au votat ordonanta, care a fost respinsa .

"Din punctul meu de vedere, faptul ca eu muncesc, ca imi fac inca o proprietate, trebuie sa reprezinte un imbold pentru statul roman si, din punctul meu de vedere, o masura corecta de dreapta este sa ii protejam pe cei care muncesc mai mult, care aduc valoare, care cresc produsul acestei tari", a spus senatorul PDL Iulian Urban , citat de Gandul.

Proiectul de lege de respingere a ordonantei de urgenta, care a intrunit 47 de voturi "pentru", 31 de voturi "impotriva" si 6 abtineri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea