Social

Imparatul Iulian I are pensie de handicapat de 1.700.000 de lei

Autointitulatul Imparat al rromilor de pretutindeni, Iulian Radulescu sustine ca traieste din mila statului, dar ca plateste, lunar, pana la trei mii de dolari pentru intretinerea palatului de pe strada Seceratoarelor din Sibiu.









Cu toate ca poseda insemne specifice titlului, coroana , sceptru si colan, pe care le pastreaza in fisetele unei banci sibiene, si ca este presedintele Aliantei Rromilor din Sibiu, suveranul Iulian I se declara mai sarac decat multi dintre umilii sai supusi. Acesta ne-a declarat ca a apelat la mila statului roman pentru a putea duce un trai decent. Imparatul

s-a prezentat la medic, plangandu-se ca este supraponderal si ca este o persoana cu nevoi speciale. Cum cantareste peste 150 de kg, imparatul a obtinut gradul doi de handicap si a primit o indemnizatie lunara de 1.700.000 de lei vechi.

Primeste sute de mii de dolari din SUA

Acesta ne-a declarat ca practic fara cei 10.000- 15.000 de dolari pe care ii primesc periodic de la fiii mei din America, nu ne-am putea descurca. Numai intretinerea pe timp de iarna a resedintei «imperiale», cladire estimata la peste 20 de miliarde de lei vechi, ne costa lunar pana la 3.000 de dolari. N-am mai pus la socoteala abonamentul postului telefonic, la care am renuntat in aceasta iarna, din cauza ca n-am mai avut bani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea