Social

Imigrantii romani nu au influentat cresterea criminalitatii din Marea Britanie

Valul de imigranti din Europa de Est inregistrat in Marea Britanie nu este responsabil de cresterea numarului de infractiuni. Aceasta este concluzia unui studiu realizat pentru politia britanica , care da peste nas speculatiilor presei din Regat. De nenumarate ori, jurnalistii britanici au pus egal intre aderarea Romaniei si Bulgariei la Uniunea Europeana si cresterea criminalitatii.

Potrivit cotidianului The Guardian, studiul realizat pentru Asociatia Comandantilor de Politie arata ca ratele de infractionalitate in randul imigrantilor polonezi, romani si bulgari sunt comparabile cu cele ale populatiei generale. Mai mult, autorii studiului mentioneaza ca resentimentele si neintelegerile privind motivele sosirii imigrantilor au dus la crearea unor tensiuni.

Ei solicita oamenilor de afaceri sa clarifice beneficiile aduse economiei britanice de catre imigranti. Reprezentantii politiei britanice au cerut, in repetate randuri, fonduri suplimentare pentru a face fata valului de imigranti. Ministrul de Interne de la Londra va avea o intrevedere cu unii dintre comandantii politiei, pentru a discuta problema criminalitatii in Marea Britanie.

In cadrul dezbaterilor, va fi prezentat si acest raport, care se bazeaza pe datele stranse cu ajutorul detectivilor in legatura cu tipurile de infractiuni comise in diverse zone ale Angliei si Tarii Galilor.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea