Social

#luna #superluna #fotografii luna

Imagini uimitoare cu SuperLuna vazuta din spatiu! Ramai fara grai!

SuperLuna, fenomenul astronomic care se petrece o data la 14 luni, atunci cand astrul ceresc se afla la cea mai mica distanta de pamant, a fost momentul propice pentru pasionatii de fotografie de a surprinde imagini spectaculoase.

Astronautul rus Oleg Artemyev, aflat pe Statia Spatiala Internationala, a reusit sa imortalizeze din afara orbitei pamantului momentele cand luna incepea sa se "ascunda" dincolo de Terra. Imaginile au fost postate imediat pe Twitter si preluate apoi de dailymail.co.uk.

In noptile care urmeaza, luna se va vedea cu 14% mai mare decat de obicei si 30% mai stralucitoare decat in restul anului.

Acest spectacol pe cer i-a scos inca de aseara din case pe oamenii din intreaga lume, toti gata sa imortalizeze astrul ceresc.

Maine seara, fenomenul numit Perseide va atinge apogeul, adica atunci cand peste 100 de meteoriti vor putea fi vazuti "cazand" in fiecare ora.

Sursa foto: dailymail.co.uk, nbcnews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea