Social

Iliescu va face duminica piata cu Diaconescu

Pentru a nu mai fi acuzat de colegii de partid ca-i face campanie pe sest lui Sorin Oprescu, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu , „si-a exprimat disponibilitatea” de a cobori in strada alaturi de candidatul oficial al partidului, Cristian Diaconescu.

Prima iesire este programata duminica dimineata, „intr-o piata din sectorul sase”, dupa cum spunea ieri Cristian Diaconescu, iar invitatia a venit din partea lui Ion Iliescu . De altfel, Ion Iliescu a mai facut un gest public in sprijinul lui Diaconescu, luni seara, cand a venit la sediul din Kiseleff, pentru a participa la o sedinta foto -video pentru realizarea unor fotografii de grup (Iliescu-Diaconescu-Mitrea-Geoana) si clipuri pe care PSD le va folosi in campanie.

Cu acest prilej, Ion Iliescu si Mircea Geoana au iesit pe scarile de la partid, alaturi de candidatul PSD, pentru a-si exprima, in fata camerelor de luat vederi, sprijinul neconditionat pentru Diaconescu. Iliescu spus ca personal il sprijina pe Diaconescu si a explicat ca Oprescu este in continuare apropiat de partid si ca ii pare rau ca acesta a ajuns sa candideze independent.

„Sorin Oprescu ne ramane un om apropiat. Are un moment in viata lui cand s-a despartit de organizatie si merge ca independent. (...) Imi pare rau si de Sorin Oprescu ca se afla in aceasta situatie”, a mai spus el, precizand ca e o inventie ideea ca PSD ar avea un plan secret referitor la mai multe candidaturi .


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea