Social

Iliescu si Voiculescu pregatesc viitorul guvern

Ion Iliescu, Dan Voiculescu, Mircea Geoana si ar putea face parte din „ ” noii . Conducerile PSD si PC au mai pus o caramida la constructia viitoarei aliante politice .

Ieri s-au negociat structurile de conducere. Astfel, din partea PSD, alianta va fi reprezentata in Delegatia Permanenta de Mircea Geoana, Miron Mitrea, Adrian Nastase, Viorel Hrebenciuc, Cristian Diaconescu si Titus Corlatean.

Conservatorii vor fi reprezentati de Daniela Popa , Dan Ioan Popescu , Corneliu Ciontu, Bogdan Ciuca si Codrut Seres. De remarcat faptul ca Dan Ioan Popescu, fost vicepresedinte PSD si fost sef al PSD Bucuresti, revine astfel in structura de conducere a formatiunii care l-a facut celebru.

Mircea Geoana s-a aratat optimist la finalul intalnirii pe care a catalogat-o drept „extrem de serioasa”, spunand ca este convins de faptul ca Alianta PSD+PC va face noul guvern.„A fost o intalnire extrem de serioasa, cu un sentiment pozitiv, de victorie, si cu increderea ca alianta noastra va face guvernul “, a spus el.La discutiile de ieri s-a negociat si despre structura „Colegiului presedintilor”, care va fi format din Ion Iliescu, Dan Voiculescu, Mircea Geoana si Daniela Popa.

Instanta TMB urmeaza sa stabileasca azi legalitatea formatiunii care se va numi Alianta PSD+PC. Liderii PSD si cei ai PC au stabilit ieri convocarea Consiliilor Nationale ale celor doua formatiuni, intr-o sedinta comuna, pentru 11 iulie, pentru a lansa in dezbatere oferta de guvernare a Aliantei PSD+PC. Pentru pregatirea acesteia, departamentele PSD (adica guvernul din umbra, condus de Adrian Nastase) vor avea maine o prima intalnire cu PC.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea