Social

#michael jackson #ion iliescu #theodor stolojan

Iliescu si Stolojan regreta moartea lui Michael

Oamenii politici din Romania isi exprima regretul pentru moartea lui Michael Jackson. Ion Iliescu si Theodor Stolojan au fost cei mai afectati de moartea artistului, deoarece au avut ocazia sa il cunoasca personal.

Fostul presedinte al tarii, Ion Iliescu, considera moartea lui Michael ca o mare pierdere pentru fanii sai cu care a avut intotdeauna o legatura speciala. "Am simtit ce bine se simte el in lumea copilariei", a explicat Iliescu, citat de Evenimentul Zilei.

Theodor Stolojan il considera pe cantaret un deschizator de drumuri, creatorul unui mod nou de expresie prin intermediul muzicii.

"A captivat miliarde de oameni. Am fost pe stadionul respectiv la concert, era un fenomen pur si simplu, comparabil cu Elvis Presley si Beatles. Imi pare rau de ceea ce s-a intamplat cu el in ultimii ani. Cred ca oamenii isi vor aminti peste zece ani vitalitatea muzicii lui", a declarat pentru cotidianul.ro, Stolojan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea