Social

#ion iliescu #comemorare revolutie #batalia politica

Iliescu: "Revolutia nu a fost facuta pentru o clasa de imbogatiti"

Romane este umbrita de batalia de pe scena politica ce nu mai tine cont si de interesul national, a afirmat, vineri, fostul presedinte Ion Iliescu, la simpozionul "Fortele de ordine, paza si in timpul Revolutiei din decembrie 1989 ", organizat la Palatul Parlamentului de Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989.

Ion Iliescu a mai declarat ca, in urma cu 19 ani, Revolutia Romana nu a fost facuta pentru o clasa de imbogatiti si, de aceea, le da dreptate acelor categorii sociale care au contribuit activ la rasturnarea dictaturii comuniste si care sufera acum de pe urma unor efecte sociale nedorite, informeaza Agerpres.

Presedintele de onoare al PSD a subliniat insa ca efectele negative din plan politic, social si economic care se rasfrang asupra vietii celor mai multi dintre romani nu trebuie puse pe seama Revolutiei Romane, chiar daca "mai exista anumite nostalgii".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea